Rkhard Mäki-Heikkilä kauden paras-säsongens bästa

6.5.2012

Säsongavlutning på Bötombergen 6.5. kl14.00-- Kauden päätöstilaisuus Pyhävuorella 6.5.klo.14.00 Följande aktiva brisbelönades! Seuravat aktiivit palkittiin!

Hiihtokauden tulos on ollut huippuluokkaa Rikhard Mäki-Heikkilän kolme SM-mitalia sekä useita hyviä saavutuksia SM,FSS,ÖIDm ja Fis ,-kansallisissa ja paikallisisa kisoissa..

IF Länken Ski tackar alla skidåkare,tränare,service,sponsorer,funtionärer och samt alla som har hjälpt med verksamheten... TACK!

IF Länken Ski kiittää kaikkia kilpahiihtäjiä,valmentajia,huoltoa,tukijoita,toimitsijoita ja kaikkia jotka olleet mukana toiminassa... KIITOS!

Följande prisbelönades! Seuraavat palkittiin!

Minttu Koskiaho,Miisa Koskiaho,Otto Heiniluoma,Riina Rautavirta,William Dahlgren,Sami Lauhaluoma,Sanna Lauhaluoma,Olli Rajalehto,Sini Rajalehto,
Ronja Kohtala,Maria Smeds,Jesper Hemgård,Riku Jaakkola,Saku Jaakkola,
Simon Berglund,Toni Hållfast,Eetu Heiniluoma,Petteri Kauppila,Jonas Lindell,Eero Viitikko,Tuomas Myllykoski,Kai Immonen,Rikhard Mäki-Heikkilä,
Petri Huhtanen,Michael Hedkrok,Eija Hållfast,Antti Pihlaja,Ossi Kuntola,Bjarne Smeds,Micael Gröndahl.