Länken Ski

IF LÄNKEN SKI är en specialförening inom skidsport i Kristinestad och hela Sydösterbotten som verksamhetsområde. IF Länken är en framgångsrik skidförening med flera fina prestationer i olika skidtävlingar. Arto Koivistos OS-guld och brons 1976 och flera FM-medaljer är framgångsrikaste och följande skidåkare som har fina FM-placeringar  medaljer och toppplaceringar , internationella meriter bl.a Hans Ingvesgård.Elof Norrvik,Rolf Lillbäck,Ossi Kuntola, Mikko Vuorimaa, Ilpo Vuorimaa, Tenho Himanen, Keijo Tarvonen,Timo Peitso (skidskytte) Kenneth Kuuttinen, Maarit Mäkinen, Per-Ole Lindell, Kaj Råtts,Jonas Lindell. Rikhard Mäki-Heikkilä. Hennariikka Rahkola, IF Länken har arrangerat flera stora skidtävlingar

på Bötombergen,BÖTOMBERGEN Spelen  fr.1936, och  FM på skidor 1987, Ungdoms FM på skidor 2007, FM-veteraner 1991, Nordiska Juniormästerskapet  2001, FSSM-mästerskapet 1972, 1982, 1990, 1992, 2003, Landskapsstafetten 2005, ÖIDM-mästerskapet flera gånger, BÖTOMBERGSSPELEN från 1936 Varggrotteloppet-fr.2000 och flera nationella och internationella skidtävlingar parklopp och långlopp.

IF LÄNKEN SKI on hiihdon erikoisseura Kristiinank aupungissa. Seuran toiminta-alueena on koko Suupohja ja sen lähialueet . IF Länken Ski on menestyksellinen hiihtoseura. On saavutettu  useita hienoja saavutuksia eri hiihtokisoissa; Arto Koiviston olympia-kulta ja pronssi v. 1976 ja useat kansainväliset saavutukset ovat menestykkäisemmät saavutukset  Myös Ossi Kuntola, Mikko Vuorimaa, Ilpo Vuorimaa, Timo Peitso ampumahiihto,Tenho Himanen, Keijo Tarvonen,Hans Ingvesgård,Rolf Lillbäck,Elof Norrvik,Kenneth Kuuttinen, Maarit Mäkinen, Per-Ole Lindell, Kaj Råtts,Jonas Lindell ja Rikhard Mäki-Heikkilä ,Hennariika Rahkola ovat hiihtäjiä, jotka ovat saavuttaneet SM-ja kansainvälisen tason menestystä. IF Länken Ski on järjestänyt useita kovia hiihtokisoja vuosien aikana muun muassa SM-Hiihdot 1987, Nuorten SM hiihdot 2007, SM-veteraani 1991, Nuorten Pohjoismaiset mestaruushiihdot 2001, FSSM -mestaruushiihdot 1972, 1982, 1990, 1992, 2003, Maakuntaviesti 2005 useita kertoja ÖIDM-piirimestaruushiihdot, PYHÄVUOREN KISAT vuodesta 1936 Susiluolahiihto v.2000 ja useita kansallisia ja kansainvälisiä hiihtoja ja puistohiihtoja ja laturetkejä.